2011. június 27.

értelmetlen mondatok

olyan értelmetlen mondatokat olvasok már órák óta, amiket egyszerűen nem vagyok képes felfogni. bár sosem volt gondom az értelmetlen dolgok bemagolásával de ez esetben jó lenne ha jobban menne, mert véges az időm, meg a tűrőképességem. az agysejteimről ne is beszéljünk.

kicsit már most elegem van, de igyekszem csak ide kiírni a nyűgjeimet. egyébként hajnali 1 óra lesz, és legalább még 2 órát kell magoljak aztán 8-kor kelni és folytatni.

munka a héten már nem lesz több, csak ilyen 5 perces minimális emailolvasás, de ha lehet még az sem. egyszerűen ez most nem megy. így is nagyon el vagyok fáradva, már a szombat este sem volt az igazi. buliból hazajönni úgy, hogy majd szétmegy a fejem és nem az alkoholtól, mert azt alig ittam, hanem a fejfájástól az nem annyira funny.

amúgy is fura volt a szombat éjjelt meg a vasárnap reggelt a saját ágyamban tölteni, mert ez nem így szokott lenni mostanság. hiányzik István is naná és azt hiszem csütörtökre be fogok csavarodni a nagy mennyiségű értelmetlen mondatoktól és ettől a kibaszott sok tételtől.

1 megjegyzés:

Mefi írta...

Sok sikert és kitartást az államvizsgára. :)