2012. február 2.

szeretgetés

vasárnap délelőtt. fekszetek az ágyban egymás mellett, alig ruhában. hozzábújsz, ő hozzádbújik. megcsókol, te megcsókolod. szeretgetitek egymást, nevettek, beszélgettek. ő a hajadat simogatja, te a hátát, belecsókolsz a nyakába, ő végigszántja a derekadon a kezét és magához húz. az idő nagyon gyorsan a délután felé vágtat.

szitu1: nem ismeritek egymást, de valahogy mégis könnyedül megy ez az egész. együtt ébredtek, nincs kellemetlenség, nincs megbánás, csak egy kis másnap. ő hoz neked inni, te megiszod a pohár vizet, ő gondoskodik rólad és te szeretgeted. te gondoskodsz róla, ő megszeretget. a hangos zene miatt keveset sikerült megtudni róla, és az alkohol miatt kevésre emlékszel belőle. de vele ébredsz, mert valami miatt egymás karjaiban kötöttetek ki. vonzalom? vágy? kihívás? bármi lehet, de a lényeg, neked szükséged volt arra, akkor hogy valaki megszeretgessen. és neki is szüksége volt arra, hogy őt is valaki megszeretgesse.

szitu2: ismeritek egymást már egy ideje. nem vagytok egyedülállóak. őt otthon várja valaki, téged éppen akkor nem. esetleg téged vár otthon valaki, őt senki. hiányzik valamelyikőtöknek, mindkettőtöknek, hogy valaki megszeretgessen. ő nem kapja meg otthon ezt, másnál keresi. te nem kapod már meg, másnál keresed. reggel egymás mellett ébredtek. lehet hogy az egyikőtök érez megbánást, lehet hogy a másik. az viszont nyilvánvaló, hogy mindketten akkor azon a reggelen többet adtok egymásnak, mint amit otthon kaptok, ezért vagytok akkor és ott egymás mellett.

szitu3: már ismeritek egymást egy ideje. régen együtt voltatok, volt közötök egymáshoz. sok közös emlék, közös barátok, hetek, hónapok esetleg évek. majd vége lett. miattad, vagy miatta. nem ez számít. hanem az, hogy a közös dolgokat nem felejtitek el úgysem. egyedülállóak vagytok és reggel egymás mellett ébredtek. az érzések már nem a régiek, de az hogy együtt vagytok még mindig olyan jó, mint régen. szeretgetitek egymást. jelenleg neked is szükséged van erre, és tudod hogy neki is. egymástól megkapjátok.

szitu1, szitu2 és szitu3 mindenkivel megesett már többé kevésbé az életében.

szokásos napi csajos csetikén szóba kerültek a pasik. (igazából, mindig róluk beszélünk, csak mindig más szituációkban és körülmények között). kérdések tömkelege kerül ilyenkor terítékre és próbáljuk őket megválaszolni, csak nem tudjuk. előbb kapok Nobel díjat kémiából, minthogy ezekre választ adjak. de sebaj, talán pont ezért (is) érdekesek a hétköznapok és a hétvégék. főleg a vasárnap reggelek.

feltételezem, hogy a fiúk igénylik azt, hogy a csajok szeretgessék őket. nem! nem a szexre utalok, arra ami utána történik! puszilgatás, ölelgetés, mosolygás, simogatás egyszóval minden olyan, amit egy átlag kapcsolatban csinálnak a párok. ha a fiúk nem erre vágynának, miért feküdnének ott a lány mellett másnap reggel? miért ölelgetnék a lányt az ágyban a szeretkezés után még sokáig?

ha valaki nem igényeli ezt, az nem marad ott a másiknál másnap kora délutánig, hanem a szex után felöltözik és hazamegy. maximum bealszik de reggel nem ébreszti puszikkal a lányt, nem akar közös reggelit, hanem fogja magát, kipattan az ágyból, felöltözik és hazamegy aztán el van felejtve az ügy. örökre.

ha valakinek nem jó valakivel, az nem akar új alkalmat és nem szeretgeti úgy a másikat, hogy azt érezze, hogy csak ő számít, csak neki akar örömet szerezni. bármelyik szituációra felfogható ez, csak a körülmények változnak.

szóval nem is a szex az igazán lényeges bármelyik szituációban azt hiszem, hanem az előtte/utána lévő dolgok. és akármekkora nagyszájúak a fiúk, hogy ők csak megdugnak egy lányt nekik jó legyen aztán kész, amikor ott fekszenek a lánnyal az ágyban ők is arra várnak, hogy valaki szeretgesse őket. mert nekik is szükségük van erre.

ahogy minden embernek időnként.