2009. november 8.

Monday morning

Fél órán belül megint holnap van. És megint hétfő. És megint dolgozni kell. És van egy érzésem, hogy esős reggelre fog virradni. Ahogyan ma is egész nap esett, és még most is szakad mintha dézsából öntenék.

Rá is nyomta a mai napomra a hangulatot az eső. Valamiért ilyenkor nem érzem jól magam. Nem maga az eső zavar, hanem hogy ilyen csúnya hideg és szeles időjárással párosul. Maga az eső megnyugtató, ha meleg van. Egy nyári zápornál nincs is jobb. De télen az esőnek esni nem is kéne. Inkább akkor a gyönyörű hószemeknek. Annak jobban örülnék. Hangulatosabb.

Bár így, hogy ma nem kellett sehová mennem, az eső sem zavart annyira. Kint elnéztem a gangon, reggeli első ciginél, aztán kibámultam a kocsiból az ablaktörlőn át, amikor mentem vásárolni, majd hallgattam az eresz csöpögését délután a szobámban amint éppen az élet nagy dolgain elmélkedtem alvás helyett. Előrébb nem jutottam azonban ebben sem :) És a tanulásban sem igazán. Úgyhogy lusta disznó vagyok, és rá kell álljak mert a vizsgaidőszakban nem győzitek majd hallani az önostorozásomat.

Abban profi vagyok ám!


Nincsenek megjegyzések: