2009. november 11.

Néhány gondolat

Mostanság kicsit elhanyagoltam ezt a blogomat. Nem mintha nem lenne napi jelleggel valami hatalmas életbölcsesség amit igényem lenne megosztani a világgal csak jelenleg időm nincs. De azért igyekszem.

Holnap utazok Pécsre, és közben szerzek sok sok pozitív energiát Dávidtól, a pécsi barátkáktól, és az utam során elém sodródó emberkéktől. Kell most ez a néhány nyugis nap, hogy utána elkezdhessem a következő hetemet ami megint húzós lesz. Suli, munka, feladatok, helytállás napi jelleggel. Nem egyszerű azt hiszem (bár nem kenyerem a panaszkodás) Tavaly, hogy nem volt olyan ember az életemben aki így lekötötte volna a gondolataimat és a szabad felesleges időmet nem igényelt a kis életem ennyi szervezést.

Most muszáj.

Időpontok, határidők, dátumok és bejegyzések post-it-ek sorakoznak a naptárbaman. Azokat a szabad hétvégéket nézem amikor utazhatok, vagy amikor ő jöhet és nincs suli, vagy egyéb elfoglaltság. De nem baj. Mert a határidő naplóm most tele van kis szívecskékkel csütörtöktől vasárnapig és ezt szeretem. Meg Őt is (L)

Nincsenek megjegyzések: