2013. január 27.

elhatároztuk

összeköltözünk. 
 
olyan fura leírni ezt a szót. de meg fog történni. hamarosan. egy ideje már elhatároztuk és tettünk már néhány lépést az ügy érdekében. 

van már egy szuper nagy gardrób szekrényem Barnabás lakásában, ahová be fog férni minden ruhám. igazából már itt lakom lassan 2 hónapja és az, hogy úgymond hivatalos formát adunk ennek és összetesszük amink van az csak formalitás. 

fura lesz 2 év után minden cuccomat áthozni egy férfihoz, és biztos, hogy hiányozni fognak az angyalföldi esték Évinél, de muszáj továbblépni és az életemet ott építeni ahol Ő lakik. még sosem laktam így együtt párkapcsolatban valakivel és kicsit félek is majd, hogy hogy fog menni. de úgy érzem, hogy mindent megteszek azért, hogy ne legyen semmi zökkenő és gond. szeretjük egymást, jó együtt, meg tudunk mindent beszélni. számíthatok Barnabásra mindenben és sok tervünk van a jövőt illetően.

ami még csak most fog elkezdődni számunkra. 

és azt hiszem a jó dolgok bevonzzák a még jobb dolgokat. igaz? szeretnék ebben hinni, hogy ezután olyan hónapjaim jönnek majd, amikor csak jó dolgoknak örülhetek. mert 2013 páratlan év és páratlanul jól kell sikerülnie. hajrá előre!


5 megjegyzés:

Andrea írta...

Gratulálok, megérdemelted már, hogy ilyen jól alakuljanak a dolgok! <3 :)

Borsos István írta...

Minden jó lesz! :) A lényeg, hogy gitárral ne szeletelj tojást! ;)

Mimozagirl írta...

Nem kell félni az együttéléstől, jó lesz! Csak azt ne felejtsétek el, hogy attól, mert együtt laktok, külön egyéniségek vagytok, saját élettel. Szóval ne felejtsetek el időt szánni magatokra meg ilyesmik. :)

Ildikó írta...

Nagyon örülök nektek! Főleg annak, hogy Te örülsz! :) Már Rád fért ez. Azért a zökkenőkre készülj fel előre is lelkileg, de szerintem nem lesz semmi komolyabb gond. :)

Judy írta...

jaj, örülök neked, nektek! biztos vagyok benne, hogy minden jól fog menni.

azért zsévit sajnálom egy kicsit, meg is "ijedtem", hogy mi történt, hogy lakótárs kerestetik... :)