2011. április 17.

4:27

ezen a blogon még nem volt hajnali 4:27-kor bejegyzés, de mivel egyszer élünk így most lesz!de értelmes mondatokat egymás mellé ne várjatok, jelenleg ott tartok hogy beszélni sem tudok értelmesen, nem hogy gépelni és gondolkozni is közben.

(avagy eljött a pillanat arra, hogy aludjak is majd és berekesszem reggel 8-ig a szakdoga írást)

amúgy meg vigyorogva jó dolog szakdogát gépelni, viszont van egy roppant csúnya hátránya. mindenhová smiley jelek kerülnek akarva akaratlanul és erre nem lesz a konzulensem büszke.

egyébként megvannak az este/éjjel tanulságai: tudom mitől/kitől kattantam meg, és a 4SQ nem csak egy geolokációs (ugye milyen szép szó?) közösségi hálózat ám! annál kicsit több. avagy kinek mire hasznos, meg ki mennyire rendeltetésszerűen használja / nem használja ;) szóval értitek?

és most következzen 3 óra és 23 perc alvás aztán mindentbele. legkésőbb pénteken a kezemben akarom tartani a szakdogámat bekötve, lefűzve. szeretnék sikítozva ugrálva végigfutni az iskola folyosóján (elborultabb pillanatokban akár az egész városon, addig amíg be nem csuknak egy sárgaházba) hogy igen-igen megcsináltam. \o/


Nincsenek megjegyzések: