2012. június 5.

napi anno június 4.

2006. június 4. tanultam a BGF-es vizsgámra, közben kiderült, hogy megbuktam üzleti gazdaságtanból, de még volt pótvizsga lehetőség, úgyhogy kértem egy halom csít a blogolvasóimtól, hogy átmenjek. aznap még kitakarítottam egy lakókocsit anyuval, amit az egyik ismerősünk adott kölcsön az agár világbajnokságra, ami 3 napos menet volt Rábapatonán. közben nagyon szerelmes voltam Szabiba és belinkeltem a Moulin Rouge film egyik betétdalát (Your song)

2007. június 4. sikerült újra megbuknom másodévben is gazdasági informatikából. elhordtam magam mindenféle hülyének, aki még egy nyamvadt kettest sem tud összehozni, és megint fizethet 2500 forintot a pótvizsgáért. ezenkívül beszámoltam arról, hogy szemészetre megyek anyuval, Szabit meg a gasztroenterológiára vagy mi a francra kísértem ugyanitt.

2008. június 4. azt tervezgettem, hogy kivel nézem meg a Szex és New York című filmet (végül Szabit vittem magammal és kibírta,  még tetszett is neki egy kicsit). pluszban ezerrel dolgozta, nehezen ment a határidőzés és az életem megszervezése a délutáni/reggeli céges angol órák és a suli mellett. fáradt voltam, de legalább boldog.

2009. június 4. "Minden éjjel, átélem újra a tegnapot, minden percét, hogy nem lehet rosszabb a mánál" ez volt a blogom címe (egyébként SP feat Marge dal). a cím nem takart semmit sem, a vizsgákon voltam kibukva. tanultam fesztre az első féléves kommunikációs tantárgyaimra és igyekeztem mindent tökéletesre csinálni és megmutatni a világnak, hogy egyedül is sikerülnek a dolgok. sikerült is javarészt, igaz hetekig nem aludtam, nem ettem. és aznap éppen világvége hangulatom volt és úgy gondoltam, hogy feladom a picsába, de aztán meggyőztem magam a blogban hogy mégse kéne. 

2010. június 4. nem nagyon blogoltam ekkoriban, mert túlzottan sok volt a program, meg a vizsga és beadandó. azt tudom hogy Dávidkával voltam mert nálam volt pár napot Pécsről. Tündével és Dorinával azt hiszem ezen a napon voltunk egy wellness szállodában Soma beszélgetős, ismerkedős napján (nyertünk rá jegyeket a Facebook-on). maga a gyakorlatok furák voltak, nem is vagyok valami nagy sprituális alkat, így ezeken jókat mosolyogtam, de sok emberből durva érzelmeket váltottak ki. a kaja meg közös fürdés, szaunázás és a hotel tetején úszkálás a Margit-szigeten elég menő volt azért.

2011. június 4. nagyon meleg nap volt én pedig Albertfalvára mentem egy szülinapi bulira a hetes busszal, ahol javarészt twitteresek és tumbleresek voltak. szombat volt és boldog voltam. értem jött István, majd hazaautóztunk hozzá a kivilágított városon keresztül. amikor a Béke térre értünk a templomóra nem világított már arra emlékszem. 

2012. június 4. aláírtam a felmondásomat. múlt hét csütörtökön kirúgtak, úgyhogy ezután külsősként folytatom a dolgokat (már ameddig lehet). újra kell terveznem az életemet. nagyon nehéz most. sokat sírok. (majdnem) 5 év az 5 év és én nagyon szerettem a munkahelyemet, meg az embereket. tudom, hogy ezután sem ér véget az egész, de olyan sem lesz már mint volt. fel kell dolgozzam a dolgokat és újra kell tervezzem az életemet. 

8 megjegyzés:

VVega írta...

sajnálom. kitartást és nagyölelés :*

Liza írta...

Kitartás fel a fejjel,nem vagy egy elveszett csaj.Egy cipőben járunk mert engem 3 hete küldtek el,4 év után.Nem ecsetelném ,de én mondjuk utáltam már a helyet.De azért mégis a társaság meg a megszokás hiányzik,bár már egyre kevésbé.

kovtomi írta...

Kitartást Anett, sokan bíznak benned, te is bízz magadban, menni fog! ;)

szögi írta...

:( és hajrá új, evezendő vizek.

elChY írta...

Van aki nem bottal ver, előre sajnálom őket mi lesz velük Nélküled :] Amikor engem kirúgrak az SPQR-től - elnézést közös megegyeztünk - rá egy évre csődbe is mentek.

Jó lesz, meglásd! :]

habosvilla írta...

Nagyon sajnálom én is, de biztos vagyok benne, hogy találsz jobb helyet. Nagyon csodállak téged a tájékozottságodért, a memóriádért és a kitartásodért.

zakkant írta...

Köszi lányok-fiúk a bíztató sorokat <3

Ildikó írta...

Ilyenkor olyan rossz, hogy ilyen messze vagyok. Nagyon jó vagyok abban, hogy ismerősöknek munkákat keressek, de innen pesti munkahelyet keresgélni kissé reménytelen. :S Fel a fejjel csajszi! Tudod: ez csak egy újabb kihívás! <3