2011. június 11.

szervusztok celebek

tegnap részt vettem a fantasztikus Comet gálán, de valahogy teljesen más volt mint 3 éve. tényleg felnőttünk Doriszkával azóta.

21 éves naiv fejjel még egész más volt az egész kibaszott popszakma, meg mi is többet görcsöltünk az eseményre, meg hogy jaj ott lesznek a sztárok, úristen mit vegyünk fel és blablablablabla.

igazából én már egy jó ideje le se szarom őket. naponta gyártom a bulvár bullshitet róluk, tudok mindent mindegyikről, amit valahol valaha megírtak, hallok sztorikat, tudok infókat és nem érzem magam ettől se boldogabbnak, se többnek.

a tegnapi este se adott többet, csak csaptunk egy jó csajos estét a régi idők emlékére és nevettünk jókat a sok idióta magamutogató zs kategóriás majmon, akik ott rázták magukat és azt hitték ők mindenkinél menőbbek. a faszt menőbbek! legtöbbjük semmit sem tett le az asztalra és nem is fog egész életében.

mi 3 év alatt több mindent megéltünk és átéltünk már együtt/külön-külön mint ők egész életükben fognak. boldog vagyok, hogy nem közéjük tartozom. (bevallom úgysem menne a celebréten való ugrándozás)

akkor inkább ugrálok máshol az igazi barátaimmal, igazi bulikban, igazi érzelmekkel és igazi popzenével!

1 megjegyzés:

Ildikó írta...

Lájkolom a postod. :)