2011. április 24.

4SQ

lehet csajozni / pasizni a 4SQ-en?

hol volt hol nem volt, hogy István egyik nap telepítette a 4SQ nevű geolokációs helymeghatározós alkalmazást, amit én már régóta használtam mert funny. aztán összefutottunk ugyanaznap az utcán, mert hát egymástól nem laktunk olyan messzire, mint rájöttünk a twitteres kiírásokból. meg amúgy is ismertük egymást egy MeetOff-os előadásról, ahol egyszerre prezentáltuk a blogjainkat. aztán elkezdtünk dumálni a gtalkon is, meg jött néhány vicces, és néhány kétértelmű komment a 4SQ csekinekhez és rájöttünk, hogy baromi közel lakunk egymáshoz úgyhogy akár bármikor összefuthatunk.

az első 4SQ randink a Reál élelmiszerboltban volt, ahol nem volt fagyasztott málna, de vicces volt együtt becsekkolni :D

a második randink Tesco-ban esett meg (ezt minden bizonnyal nem lehet majd überelni) ahol vettem egy halom fagyasztott málnát viszont

voltunk együtt a hivatalos 4SQ day-en (valakiknek már akkor gyanús volt, ahogy viselkedtünk egymással) aztán hajnali 1 előtt 13 perccel becsekkoltunk múlt szombat éjjel a Béke téri szökőkúthoz, ami elég sok mindent megváltoztatott :)

szóval, igen, lehet csajozni/pasizni a 4SQ-en (is). bár nem ezen múlnak a dolgok, de most minden olyan jó, úgyhogy elég ennyi :)

2 megjegyzés:

István írta...

Egy igazi love story! <3

Judit írta...

kockáááááák :) dejóóóóóóó!!! :)))))))))))))