2011. augusztus 25.

magam adom

Anikóval ma arról dumáltunk, hogy miért is nehéz mindig belekezdeni egy új kapcsolatba. megszokod a jót, és aztán az egész széthullik. mindent újra kell építeni. ez bizony nagyon időigényes folyamat.

lefutni ugyanazokat a köröket - megismerni a másikat - várni, hogy keressen, hívjon, írjon - közös programot szervezni - barátkozni -- közben kicsit többnek látni a dolgokat - rácsodálkozni - meglepődni - mosolyogni - félreérteni - összeszokni - kiismerni - fontossá válni - izgulni, hogy minden jól menjen - sokat agyalni - első benyomások alapján következtetéseket levonni - őszintének lenni - parázni - sokat ok nélkül mosolyogni - megérinteni - gondolni rá - közelebb kerülni - látványosan szétesni - számítani rá - szépnek érezni magad mellette - beleborzongani - adni a véleményére - boldognak lenni - elcsábulni - sokat beszélgetni - szerelmesnek lenni - összecsiszolódni - vágyni rá - magadat adni és elvárni, hogy ő is ugyanezt adja magából.

hosszú és bonyolult folyamat és sokszor kétséges. Anikó szerint fiatal vagyok és még ezer ilyenben lesz részem. és persze akarom is, hogy részem legyen mert ez így jó. de azért a félelem is nagy úr. nehéz újra és újra kiadni magam, az érzéseimet ez az egészet.

ez a dal meg már vagy ezerszer fent volt a blogban. megunhatatlan kedvenc és törvényszerű, hogy újra és újra meghallgatom aztán folytatódik az élet újra tovább.


2 megjegyzés:

Kessy írta...

Szia!

Annyira átérzem amiket írsz. Pont ebben a cipőben járok én is, és engem is azzal bíztatnak, hogy mindezt át fogom még élni. A bizsergést, a vágyakozást, stb.:) Bízom bennük és tudom, hogy így lesz.

Ezt javaslom neked is, hogy bízz magadban, ne félj és légy nyitott a világra:)

Kessy

bondika írta...

És, ahogy "öregszel" ez az érzés tök más lesz. Más a szerelem 16 évesen, más 20 és más 30 évesen. Egyre jobb lesz :) Fel a fejjel :)