2011. december 20.

8 days of christmas

8 nappal ezelőtt akartam postolni ezt a karácsonyi dalt, de annyi időm se volt, hogy megtegyem. a pontos időszámítás szerint pedig 4 nap múlva megállíthatatlanul itt lesz a karácsony. ilyen időtájt már túl leszek egy anyuféle überállat 8 fogásos vacsin és a karácsonyfa alatt fogok fetrengeni egy kiskutyával a kezemben. vagy 8x1-el inkább.





egyébként nincs bajom a karácsonnyal, egész jól bírom idén a tömeget, célirányosan vadászom az ajándékokat, igaz feleannyi sikerrel, mint ahogy az tőlem elvárható lenne, de nem is hiszem, hogy ez a lényeg. nem erről szól úgysem az ünnep. meg úgy az egész élet.

24-25-én nem akarok semmi mást csinálni csak olvasni, enni, aludni, olvasni, enni, aludni, kiskutyát simogatni, inni, kiskutyát simogatni, olvasni és inni, tévét nézni, aludni, néha internetezni és nagyjából ennyi. jah meg rokonokkal találkozni és aludni. óh! azt már sokszor leírtam.

(kibaszottul nagyon elfáradtam december végére és ahhoz, hogy a január úgy induljon, hogy végig bírjam csinálni a 2012-es évet ki kell magam pihenni. nem tudom, hogy fog sikerülni, de rajta leszek a szeren)

Nincsenek megjegyzések: