2013. március 18.

megjött a régen várt tavasz, kezdődhet egy még újabb szakasz.

előre szólok: főként zenék, meg a hétvégi koncertes élmények következnek. a tanulság a végén. 

tetszik a Kocsis Bencével kiegészült Saverne bemutatkozó klipje. Bence hangja jól illik ehhez a kicsit Pendulumos dalokra emlékeztető szerzeményhez. remélem nem egyszeri klip, hanem lesznek még és idővel koncertek is. jó lenne zúzni erre egy nagyot. 





egyébként hétvégén voltunk kikapcsolódni, de még nagyon nincs nyár, pedig már nagyon szeretném.

pénteken Blahalouisana koncerten voltunk a Dürer kertben. Luise Pop (bécsi énekesnővel apelláló banda) koncertje a hóhelyzet miatt elmaradt, de mi jól szórakoztunk a magyar bandán is. kellemes hangja van az énekesnőnek és szimpatikusak voltak. cuki kis fiatalokból álló banda, drukkolok nekik, hogy kicsit jobban befussanak majd. Youtube-on csomó videó van fent tőlük, csekkoljátok le mind! megéri!




szombaton szintén a Dürer kertbe voltunk hivatalosak Punnany Massif szülinapi koncertre, ahol a beatKOHO és a Venblank voltak az előzőkar. míg az előző, mint hiphop illette a PM mellé, addig a tinifiúkból álló bugyinedvesítő bölcsészpoprock banda nagyon kínos volt. az énekes/gitáros srác az első dalnál elszakította/elszakadt a gitárja húrja és ezt szerelték lent, amíg teltek a kínos percek. az énekes nem igazán tudta áthidalni a dolgokat, a felbőszült Punnany rajongók meg már követelték a pécsi bandát. nem hálás feladat ennyi tömeg előtt előzenekarnak lenni, de azért odatehették volna magukat jobban is és kevésbé flegmán. persze Punnanyra teltház lett és leadták a kedvenc dalainkat, de nekem hiányoznak az új nóták, úgyhogy várom a következő lemezt. addig itt van a BeatKOHO, tőlük ezt a dalt már hallottam valami zenecsatornán, csak nem tudtam hogy ez az övék. szóval értitek :)




egyébként a tavasz illetve a nyár hiánya a legjobban ott látszik meg rajtam, hogy nem bírom (még) a hétvégi éjszakákat. legszívesebben otthon aludnék, sorozatot néznék és olvasnék. hajnali 3-ig kínszenvedés volt kibírni a szombat éjjelt/vasárnap hajnalt. többször kockára fagytam és nem esett jól a fröccs sem. nah mindegy, ahogy a koncertnaptáramból látom a szezon lassan de biztosan beindult,  úgyhogy nem adom fel. csak jön már az a régen várt tavasz, kezdődhet egy még újabb szakasz!

(utóbbi dalszövegrészlet a Kaukázus - Tartós béke című dalában csendül fel. úgy várom már a ReUnion koncertet, mint a Messiást. bónuszként meg is kapjátok a dalt.)


Nincsenek megjegyzések: