2009. szeptember 1.

Élj meg minden évszakot, amint elmúlik körülötted, lélegezd be a levegőt, idd ki italodat, ízleld a gyümölcsöt és add át magad mindezek élvezetének.

Hiányozni fog a nyár. Hiányozni fog a nap sugara. Mert ezután semmi sem lesz olyan mint volt, a nap sem úgy süt.

Hiányozni fog az a nap ami égetett, és kivakította a szemem reggel a Margit híd után amikor felbukkant a HÉV a Duna parton. Hiányozni fog az a nap ami megcsillant a folyón és már 11 után besütött és csiklandozta a nyakamat az irodában. Hiányozni fognak a nyári illatok, a frissen nyírt fű illata, a reggeli kávé finom gőzölgése a teraszon amit mezítláb ittam meg a nyugis hétvégéken pizsamában. Hiányozni fog a nyári zápor, ami egy fülledt éjjel a gangon át hallgattam miközben zenét hallgatva cigiztem éjfél után.

Hiányozni fognak a nyári emlékek, bár ezeket nem veheti el semmi és senki sem. Ezek megmaradnak. És ősszel jó lesz őket elővenni, és visszagondolni rájuk. Ezen a nyáron különösen sok mindenre tudok gondolni ami mosolyt csal az arcomra. És igyekszem is majd ezt tenni, akkor amikor elkap az őszi eső, vagy amikor napokig felhők takarják a napot. Igyekszem még az utolsó napsugarakat elraktározni, és majd előhúzni őket amikor szükségem lesz rá.


" Az évszakok változnak, akár csak a városok. Emberek jönnek és emberek mennek, de megnyugtató érzés tudni, hogy akiket szeretünk, mindig a szívünkben lesznek, vagy ha nagyon szerencsések vagyunk, csak pár órányi repülőútra. "
Szex és NY


Nincsenek megjegyzések: