2009. december 16.

Jövő évi kilátások

Hát perpillanat én semmi jót nem várok a jövő évtől. Jelenleg úgy érzem, hogy nem igazán lesz menő a következő évem. Munka az kicsit kilátástalan és kaotikus, a sulival sem tudom hogy fogok boldogulni ha több kredit lesz. Egyedül most az érzem biztosra, hogy Ő itt lesz velem, és a barátaim is megmaradnak, és persze a családom. Rájuk mindig lehet támaszkodni.

Most még karácsonyt sem szeretnék, se szilvesztert, se valentin napot se farsangot, se nők napját se húsvétot. Én csak egy órányi kicsike szabadidőt szeretnék kapni amikor nem agyalok a holnapon, a jövőn, azon hogy hogy oldom meg azt hogy 4 oldalt összehozzak egy szar tantárgyból úgy hogy jó legyen a beadandóm, vagy azt hogy, hogy fogok a pénteki vizsgámra minél többet tanulni.

Talán csak úgy lehet ezt beváltani hogy ma sem alszok sokat, aztán ha mégis félrebaszom a könyvet még legalább 1 óráig azon agyalok, hogy húh jaj megtanultam e mindent vagy sem. A mai nap példájából ítélve, azt az egy órát effektív tanulásra kellett volna fordítani és akkor talán nem bukok akkorát mint ma tettem. Hát ezen már kár lesz agyalni asszem (persze mondja ezt az örök pesszimista aki csak leírja ezt a mondatot aztán órákig úgyis ezen rágódik :S)

Nincsenek megjegyzések: